lista

Matvanor:

Bästa maträtt? Grillad kycklingm mums
Bästa efterrätt? Nästan aaaallt med choklad!
Bästa dryck? Miniralvatten..
Hatdryck och maträtt? Hatar räkor, senap och wasabinötter
Bästa alkoholdryck? ...
Använder du smör på smörgåsen? haha ja
Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga påsar, eller ja, marabou chokladkakor.
Bästa soppan? Amazing thais soppa, sjukt god
Favoritglass? Den nya twistern, några b&j, osv osv osv

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Ingen aning, men det blir inte så mycket eftersom enköping inte har så stort utbud
Har du mer skor än kläder? Nej, tyvärr..
Favoritplagg? Älskar klänningar.
Favoritfärg på kläder? Kan inte välja en färg.
Favoritfrisyr: Utsläppt, eller en slarvig fläta.
Bästa mönster: Har inte så mycket mönster, men måste väl vara lite svensk och säga ränder.
Bästa accessoar: Örhängen! örhängen och halsband.
Underkläder? Handlar i princip alla på H&M, söta och billiga.
Hatplagg? Hmm, jag skulle inte sätta på mig haremnsbyxor, men de passar på vissa.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? jag pluggar, men ska snart börja sommarjobba.
Vad vill du bli? Funderar på något med ekonomi.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja det gör jag.
Är lönen viktigast? Klart lönen inte är det viktigaste, fast den spelar stor roll tycker jag.

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej.
Är otrohet okej? Nej verkligen inte.
Älskar du någon? Ja.
Betyder familjen mycket för dig? Ja väldigt mycket.
Vart åker du helst på semester? Till ett varmt land.
Bästa klimatet? Där det är varmt. Hatar Sveriges vinter.
Hemmafest eller krogen? haha ja, eftersom jag bara är 17 har jag aldrig varit på krogen.. så får väl säga hemmafest.

set fire to the rain

Och det var som i en film. Det regnade ute, och vi skulle säga hej då till varandra. Och jag tänkte att det var för bra för att vara sant. Läppar mot läppar ute i regnet. Det händer ju bara i film. Och det händer bara i film att man får den här perfekta killen. Han som alltid hör av sig först. Han som säger de rätta sakerna. Han som håller om dig när du gråter. Han som får dig på bra humör på tre sekunder. Han som säger att han aldrig kommer lämna dig. Han som gör upp planer med dig om framtiden. Han som alltid finns vid din sida. Han finns ju bara i film?
Så de måste ju vara så att jag lever i en film?

summer

Bara några dagar kvar i skolan sen är det sommarlov. Känns så otroligt skönt. Dock kan ja inte va i skolan nu pga min förkylning. Och just nu behöver jag verkligen vara i skolan, med alla ämnen som avslutas nu. Får se till att göra alla prov sista veckan i skolan, vilket inte känns så himla hippt. Tur att min bästa vän chokladen finns som kan trösta mig.

jag är namnet som du har på armen

Är helt död just nu. Superförkyld och trött som f a n. Idag började man märka att studenten närmar sig..treorna kastar stinkbomber över hela skolan. Annars då? Känner bara för att vara hemma och sova, men prov kallar så måste gå i skolan. Och pga askmolet så kanske det inte blir något mallis, får se. Det kanske skulle lägga sig över spanien och frankrike. Får hoppas på det bästa!

Örhänge, 39 kr från JC (med ett litet kors till andra örat)

nagellack

Nya nagellack, fick dem i födelsedagspresent av pontus. Älskar färgerna sjukt mycket och de kommer att användas flitigt i sommar!

ringar

I fredags när jag hade mina tjejkompisar här på middag fick jag två riktigt fina ringar av dom!



kalas

Idag har jag haft kalas för alla mina släktingar. Fick finfina saker; pengar, örhängen, en massa blommor och veronica maggios nya skiva! Åt en massa bullar kakor och sen jordgubbar med glass. Riktig sommarkänsla.




Idag körde jag på buister från lindex, linne från monki, shorts från h&m (med shorts under), halsband från england, ringar från lindex och åhlens.

22 maj

Idag har jag och pontus ett och halvt år! sjukt hur fort tiden går fort. Den 22 november 2009 var en av de bästa dagarna i mitt liv. Dagen du blev min och dagen du och jag blev ett vi. Älskar dig.

bildbomb

Hola. Igår så firade vi som sagt mig, åt god middag, spelade kubb och sen med andra ord och lite charader. Lyckad kväll! Idag så har jag och min kusin (som bor i stallarholmen) varit nere i hamnen och ätit ben and jerrys. Nu ikväll har vi smockat i oss en massa godis och kollat på p.s i love you och nu är det valentines day som gäller!



Jag och julia


Jag och michaela

Jag och julia, klassisk hoppbild

Micki, emma, jag och filippa

Micki, emma, filippa och camilla

Emma, filippa och camilla
Filippa, micki, jag, camilla, julia, emma


Emma, jag, emma, julia, camilla och micki överst!

and with you guys, im happy

Med denna bild sägetr jag god natt, tack mina vänner för en underbar födelsedag och jättefina presenter! Choklad och ringar, kunde inte varit bättre. Natti.



men när du strippar och klar av dig är det samma grej

Hur härligt vore inte detta? Brun (bortsett från fötterna), värme och underbart sommarlov. Men nu är det e vecka kvar till mallis, sen är det bara en vecka kvar tills sommarlovet! Känns underbart.

some wise words


jag ville inte va den som blev kvar

Om 40 minuter blir jag 17. Godnatt!

Två år sen.

sovrum

Lite insperation till jag vill att mitt sovrum ska se ut. Har precis tapetserat om från rosa (..) till vitt. Tänker mig lite gammeldax, romantiskt, chabby chick. Vitt och beige ska de gå i.


jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Har skrivit en sammanfattning att plugga inför provet imorgon, på sju sidor. Gäller bara att få in i huvudet, är ute i lite sista sekunden känner jag. Nu ska jag fortsätta få in allt och sen läsa boken till svenskan!

19 maj

Idag är det 19 maj, vilket betyder att jag fyller 17 år imorgon! Annars då? Livet rullar på ganska bra nu, har inte allt för många skoldagar kvar, men har en recention i engelska att skriva, två i svenska, 4 prov osv.. så det blir plugg för hela slanten idag! Känns ändå helt ok men tanke på att nästa lördag åker jag till mallis en vecka!

jumpsuit, h&m 199 kr

säg mig att vi har någon överraskning kvar

Nationella prov i engelska idag. Gick väl sådär på hörförståelsen, lite bättre på läs. Skönt att de är över nu. Annars då? Njuter av den härliga solen, av att få spendera delar av lektionen ute och komma hem till strålande sol och steka. Kan inte klaga. Dags att ta tag i lite läxor nu.


jag faller

Vad man älskar att sitta i skolan till klockan fyra när det är strålande sol ute. Är nästan klar med alla uppgifter till engelska a prövningen. känns sjukt skönt. Tapeterna sitter uppe i mitt rum, så nu är det golv och lister kvar sen flyttar jag in igen. Känns sjukt skönt att byta ut mina rosa tapeter mot vita. God natt!

TILLBAKA

Tillbaka efter en låång bloggpaus. Igår var jag i västerås med min käresta. Shoppade mest till honom men fick med mig en gul bikini från H&M och bärbara högtalare som blir perfa på picknicken! Efter shoppingen satte vi oss i en park och mös lite med naturgodis och kakor. Sen strosa vi runt på västerås gator och letade efter en restaurang. Hamnade på någon med kötträtter, riktigt mumsigt!


i parken


linne, h&m. shorts, avklippta byxor från lindex.

RSS 2.0