Julia

Ett speciellt inlägg till en väldigt speciell person som heter Julia. Superbra underbar människa. Puss på dig!!
Hehe p.s Julia har en fin mage ...


LÖRDAG!!

Lördag och löning.. extar mycket gäster på jobbet och hade 22 ungar på ett kalas idag. Nu är de halv åtta hos ebba som gäller!! En hälsning till camilla som åker till Polen i nästa vecka. Ha de så mysigt! Hälsa pållarna från mig. Ikväll kör jag all in på alkoholfritt vin och red lips.

hej

Sitter just nu och tänker på mina chokladbollar som står nere i kylen och väntar på att jag ska komma och äta upp dom. Har en paus i mitt pluggande och kollar på halv åtta hos mig. Kan ju vara ett av dom bästa programmen. Så fort det är slut ska jag äta mina chokladbollar/negerbollar/vad-du-nu-vill-kalla-dem-bollar. Passar perfekt till plugg. Kan inte bara sitta och plugga, måste kolla på tv, äta eller göra något annat medan annars blir jag för uttråkad, när de gäller allt förutom matte där jag känner att jag inte har alla hästarna i stallet just nu. Hälsningar till emma festis också, ha det bra!

FUTURE

Kul när man skriver ett helt inlägg och allt försvinner. Anyway, ska försöka att skriva det igen.. Har ingen aning om vad ja ska göra i framtiden. Eller, jag har ju funderat länge på att jag ska plugga till ekonom. Även om jag har över ett år på mig att bestämma på högskolan och jag har redan fått smått panik över vad jag ska plugga. Måste börja tänka på vad jag vill bli nu känner jag. . . Idag har jag gått i skolan, haft möte på jobbet och tränat med julia. Träningen gick bra .. vi körde på ungefär fyra maskiner och sen gjorde några sit ups, och kände oss väldigt duktiga. Mötet på jobbet gick också bra, snart är jag inte längre provanställd. De betyder att jag har jobbat på donken i snart 6 månader..

måndagsångest

Älskar när man äntligen bestämt sig för att gå in på skatteverkets hemsida och skicka in en jämkning, så funkar inte hemsidan. Idag ska jag leka hemmafru och göra piroger. Bada, äta b&j och plugga. Sånt som söndagar är till för. Och ha ångest för att skolan börjar imorgon. Men om två veckor är det höstlov! Och någonstans mellan alla sakerna ska jag hinna träffa min pojkvän. Idag är det föresten 77 dagar kvar till 2012, och 69 dagar kvar till julafton (och pontus födelsedag).

Jobb

För det mesta är det skitkul att ha ett extrajobb och se sparkontot växa sig större.. Men vissa dagar känner man verkligen för att inte bli vuxen och jobba och spara pengar till resor och lägenhet. När nästan alla tjejkompisar ska åka och fira Julias bror och jag jobbar till åtta (kunde ju vart värre..) och jag är schemalagd så varje helg så långt de går att se. Fast jag gillar ändå mitt jobb, finns många härliga människor där och saken blir ju inte sämre av att en av mina bästa vänner emma börjar jobba där snart!!


Mobilblogg

Testing mobileblogging from My iphåne and feeling great!


måndag

En till måndag avklarad, och nu är de bara 3 kvar innan det blir lov! Imorgon har jag sovmorgon till halv två, så himla skönt. Blir nog lite donkenplugg, ska lära mig en massor för att få bli värdinna! haha, läste precis ett sjukt roligt inlägg hur man kan fördubbla sin lön på mcd, läs här. Nej god natt alla prinsar och prinsessor, haha.

jag kan gråta först när dom har gått, ja mina känslor har jag svårt att lämna bort

Hejsan bloggen, eller julia och camilla. Idag har jag jobbat, fick sluta tidigare för andra gången skulle jag tro. En och en halv timme tidigare. Helt sjukt. Första timmen har jag prov, i engelska b. Pluggisen i mig har ångest eftersom jag alltid alltid pluggar till prov, men den här gången har jag inte ens öppnat boken. Känns väldigt konstigt och väldigt dåligt. Vi har två provtillfällen, så imorgon får ja råplugga så att de kanske går bättre på tisdag när vi har vårt andra provtillfälle. Och den här veckan har jag bestämt mig för att bli frisk, har varit sjuk så länge nu att jag bara längtar efter att gå till A3 med mina bruttor. Blev ju inte bättre precis när min boy som är superintresserad av stjärnor och sånt fick för sig att vi skulle ligga ute i fem grader och kolla på alla stjärnfall igår. Fast de va coolt, vi såg kanske 30 st stjärnfall. Ibland kan han vara bra romantisk.
thaimat från i torsdags. Vita elefanten måste vara det bästa som finns.
söt camilla från vår myskväll i fredags
chokladpraliner från belgien som pappa kom hem med
pontus leker pirat
och jag med, och här ser jag farlig ut

RSS 2.0